Activiteiten

Grondwerken

Aan- en afvoeren van aarde. Uitbreken van terrassen en opritten. Heraanleg gazon of uitgaven zwembad of vijver. Voor al deze zaken kunt U bij ons terecht.

Afbraakwerken op maat

 • Bouwgroep VDD - Afbraakwerken

Afbraakwerken zijn gevaarlijk, daarom is het aangeraden om een specialist in huis te nemen. Met onze jarenlange ervaring en aangepaste machines kunnen we de af te breken delen veilig afbreken.

Funderings- en Rioleringswerken

De aanzet van het bouwen begint altijd in de grond. Zeker bij verbouwen en uitbreiding dient er met kennis van zaken tewerk gegaan worden om verzakkingen aan bestaande constructies/gebouwen of overbelasting van het rioleringsnetwerk te vermijden.

Metselwerken

 • Bouwgroep VDD - Metselwerken
 • Bouwgroep VDD - Metselwerken
 • Bouwgroep VDD - Metselwerken

Metselwerk geeft de toon aan van Uw woning. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken naar vorm en kleur van het metselwerk, evenals de kleur van de voegen. Samen met de klant bekijken we wat het beste past. Het metselen volgens de regels der kunst is dan verder onze taak.

Dakwerken / Platte daken

Voor het uitbreiden van een woning wordt veelal geopteerd voor een plat dak, al dan niet met lichtstraat. Voor deze realisaties creëren wij voor U een houten roostering met beplating, dampscherm, isolatie en ten slotte een EPDM afdichting.

Isolatie

Wanneer we nieuwe vloeren plaatsen, raden wij onze klanten steeds aan ook de vloerplaat te isoleren. Afhankelijk van de situatie en de dikte kunnen wij deze isoleren met harde PU-platen of gespoten PUR-schuim.

Vloeren

 • Bouwgroep VDD - Vloeren
 • Bouwgroep VDD - Vloeren
 • Bouwgroep VDD - Vloeren

Wat vloeren en de keuze van vloeren betreft, hebben we vandaag de keuze uit een waaier van mogelijkheden. Ook in de renovatiesector hebben we vandaag heel wat mogelijkheden om volgens ieders budget de vloer en woning in een nieuw kleedje te zetten.

Pleisterwerken

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie is bepleistering het afwerkmiddel bij uitstek voor uw muren en plafonds.

Binnen- en Buitenschrijnwerk

Foto's volgen binnenkort

Elektriciteit

Foto's volgen binnenkort

Terrassen en paden

Uw terras, een plek om te genieten !

Een schitterend terras in uw eigen stijl. Wij maken graag de overgang van uw huis naar uw tuin compleet. Zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven in uw eigen tuin.

Opritten

 • Bouwgroep VDD - Opritten
 • Bouwgroep VDD - Opritten

Het spreekt voor zich dat ook Uw oprit de nodige aandacht krijgt.

Een goed uitgevoerde plaatsing is uitermate belangrijk om verzakking op langere termijn te voorkomen.

Diversen

 • Bouwgroep VDD - Divers
 • Bouwgroep VDD - Divers

Wat volgt, zijn nog enkele beelden en foto's van onze realisaties die onze klanten een totaalconcept bieden. Geniet ervan!

Trappen

Ook voor trappen, L-muren en pallisaden kunt U bij ons terecht.